sportovní pružiny
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
sportovní pružiny
Ahoj chtěl jsem se zeptat, kde se dají sehnat sportovní pružiny na hyun dai accent r.v. 2005, nebo stavitelný podvozek
- Reklama
na www.autodoplnky.cz chci si taky koupit pružiny a sjížděl sem snad všechny stránky a na téhle stránce mi přijdou nejlevnější něco kolem 4500KČ LEVNĚJŠÍ SEM nenašel.se podívej
Já bych se spíš čumnul po pevnějším stabilizátoru - pohodlíčko zůstane, v zatáčkách nedostaneš mořskou chorobu. Myslím, že na ten českej tankodrom, brzdou dopravy (mám na mysli Šimona z min. dopravy) nazývaný jako vozovky, silnice atp. je tuhost sériového pružení OK.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Mozna by bylo lepsi ta auta zvednoutHanz píše:Já bych se spíš čumnul po pevnějším stabilizátoru - pohodlíčko zůstane, v zatáčkách nedostaneš mořskou chorobu. Myslím, že na ten českej tankodrom, brzdou dopravy (mám na mysli Šimona z min. dopravy) nazývaný jako vozovky, silnice atp. je tuhost sériového pružení OK.

- mirec
- **
- Kontaktovat uživatele:
Okrem toho ze mas obity chladic odporucil by si znizenie podvozku ? ja nad tym uvazujem ale vsade su pre a proti a neviem sa rozhodnutmeexiko píše:No já to mam snížený a je to mazec![]()
![]()
![]()
Kdybyste viděli ten vomlácenej chladič![]()

Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Vem rozum do dlaní a uvažuj:
Když pošlu auto k zemi, snížim těžiště a ve spolupráci s tvrdším podvozkem získám lepší jízdní vlastnosti, ale na druhou stranu ztratím pohodlí, bude víc trpět zavěšení kol, omezím využitelnost auta mimo běžné cesty (a někdy i na nich), v kombinaci se spojlerama udělám z auta na zimu buldozer a celoročně se to nejspíš bude "líbit" policajtům atd. Vypadá to efektně, ale využiju to a nebude mě to omezovat víc, než si teď představuju? Mám při velkém snížení druhé auto na běžné používání? Kde vlastně převážně jezdím?
Napiš si pod sebe na papír pro a proti z tvého pohledu a uvidíš, ve které kolonce toho budeš mít víc...... Hlavně nepospíchej, abys nemusel zase schánět prašule na uvedení do původního stavu 
Když pošlu auto k zemi, snížim těžiště a ve spolupráci s tvrdším podvozkem získám lepší jízdní vlastnosti, ale na druhou stranu ztratím pohodlí, bude víc trpět zavěšení kol, omezím využitelnost auta mimo běžné cesty (a někdy i na nich), v kombinaci se spojlerama udělám z auta na zimu buldozer a celoročně se to nejspíš bude "líbit" policajtům atd. Vypadá to efektně, ale využiju to a nebude mě to omezovat víc, než si teď představuju? Mám při velkém snížení druhé auto na běžné používání? Kde vlastně převážně jezdím?

Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V