Moderátoři: Martun, Moderátoři
No, hezkyVilda píše:Kolegové 1.6 kaři, tak tu hadičku, s expanzky do podběhu tam taky nemámKoukám, že šetřili na místech, kde by to nikdo nehledal ......... ještě, že máme Certa
zítra je pojedu do servisu trochu podráždit
Obrázek mám samozřejmě vytištěný, sice černobíle, ale kdyby se jim to nezdálo, tak je donutim, aby mě pustili na internetcert píše:No, hezkyVilda píše:Kolegové 1.6 kaři, tak tu hadičku, s expanzky do podběhu tam taky nemámKoukám, že šetřili na místech, kde by to nikdo nehledal ......... ještě, že máme Certa
. Hele Vildo, doporučuju Ti, abys měl s sebou vytisknutý fotky s hadičkou - viz. strana 10 tohoto topicu. Oni totiž v servisu občas ničemu nevěří a staví se k problému jako zmrzlá košile... (viz můj chybějící rámeček kolem hodin ve středovém panelu. Prej to není možný - já na to, že není možný, že to je jistý a strčil jsem jim fotku pod nos. Cosi zabrblal a za 5 minut jsem měl rámeček v autě. Ale k té absenci došlo zřejmě nedopatřením, když montovali do auta origo rádio).
do 190 tacho je to iste, potom to chce uz len vzlietnut.. tam som bol rad za tazsi motor dieslu vpredu a 40 kg batoziny v kufriZdeněkSvoboda píše:No kurňa, 200 jsem s accentem snad ještě nejel![]()
Asi jsem ještě měkej
Tak, dneska jsem byl v Butovicích na salonu pro hadičku od expanzky. Pan technik, se kterým jsem měl minule trochu ostřejší výměnu názorů, byl samá ochota a úsměvcert píše:No, hezkyVilda píše:Kolegové 1.6 kaři, tak tu hadičku, s expanzky do podběhu tam taky nemámKoukám, že šetřili na místech, kde by to nikdo nehledal ......... ještě, že máme Certa
. Hele Vildo, doporučuju Ti, abys měl s sebou vytisknutý fotky s hadičkou - viz. strana 10 tohoto topicu. Oni totiž v servisu občas ničemu nevěří a staví se k problému jako zmrzlá košile... (viz můj chybějící rámeček kolem hodin ve středovém panelu. Prej to není možný - já na to, že není možný, že to je jistý a strčil jsem jim fotku pod nos. Cosi zabrblal a za 5 minut jsem měl rámeček v autě. Ale k té absenci došlo zřejmě nedopatřením, když montovali do auta origo rádio).
Cože, to Ti jí tam nenamontovali?Vilda píše:Tak, dneska jsem byl v Butovicích na salonu pro hadičku od expanzky. Pan technik, se kterým jsem měl minule trochu ostřejší výměnu názorů, byl samá ochota a úsměvpatrně byl poučen svým nadřízeným, jak se má chovat k zákazníkům
Jen, co se v Praze trochu zlepší počasí, tak ji namontuju ....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |