Po delší době zkoumání si nevím rady s následujícím problémem a vzhledem k tomu že jdu za 3.týdny na první garančku, tak nevím zda-li to mám řešit či nikoliv, ale nezdá se mi to úplně normální a ještě před pár týdny to nedělalo. Jde o to že se mi po nastartování auta samo rozhodí nastavení ventilátorů a směr proudění vzduchu o proti předchozí jízdě. Automatickou klimatizaci nepoužívám. Většinou jezdím s nastavením proudění vzduchu do obličeje na stupeň 3 až 4, (viz.foto) sem tam zapnu ofuk čelního skla pokud je potřeba. Nic víc nepoužívám. Pokud je vedro, pak zapnu A/C. Takže v podstatě klasickej manuál.
Problém je ten, že po nastartování si klimatizace nepamatuje nastavení z předchozí jízdy a fouká si jinými otáčkami a jinými směry. To musím zpět pak upravovat. Před tím mi to zazlobilo tak 1x za 14 dní, ale poslední dobou to dělá vždy pokud auto stojí více jak 2 hodiny. Pokud zapnu zapalování hned po jízdě, tak si klimoška nastavení pamatuje, ale pokud pár hodin stojím, pak se problém projeví. Vždy se rozhodí jen otáčky ventilátoru a směr foukání a cirkulace. Nikdy se nerozhodí teplota nastavení. Ví někdo kde by mohl být problém? Také jsem během dvou měsíců dvakrát měnil pojistku na blinkry, což asi s tím souviset nebude, ale jen tak to zmiňuju
Teď jsem vypozoroval toto, že pokud auto stojí déle jak 2 hodiny, tak pak klimoška zapomene nastavení hodnot z předchozí jízdy a musím tak vše nastavovat
![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)