Nazdarek kluci,
tak zatim jsem nijak nepokrocil-auto mi stoji pred barakem:-(.
Dneska jsem kontaktoval autobazar, kde jsem holku koupil. A ten me informoval, ze to asi budou zhavice, ze to delaji;-)
jen me fascinuje to, ze v jednom servise mi rekli, ze jsou zavice OK (byl to ten servis, kde si vzali za filtr litr).
Kazdopadne, ted vubec cas nemam, abych to do nejakeho servisu dotahl
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Navic to bude reseno asi jako nezarucni, takze dalsi inestice. Nerikam, ze to je nejaka velka, tak kdyz se to secte- nemusel jsem kupovat novou baterku, ani ten filtr a stacilo by jen zhaveni. Takze ted premyslim, ze bud to zkusim vymenit sam (i kdyz tu nekdo psal, ze je docela slozite se k nim dostat a pak je tam dulezity i nejaky tocivy moment-ze nesmi byt moc utazene ci co) a to jako totalni lajk nedovedu:-(
takze dalsi cca dvojka by se mi nechtela davat, kdyz by to treba problem nevyresilo:-(
Tak,pred chvili jsem mluvil s klukem,diky kterému jsem nastartoval,kdyz se mi to stalo prvně a ten rika,ze to vidi na nejaké svinstvo v naftě...ze to svinstvo v zimě zmrzne a stane se z nej nejaky rosol,ktery zadrží naftu....prý se to pri startu chová,jako by nesla žádná nafta...ze kdyby to byly ty žhavice,tak by to mělo snahu chytnout-prý by to alespon skytalo ci co....ale tohle pouze točí starter a nic vic...
Takze moc chytrý z toho nejsem.tak pockam na teplo,chytne(snad) a sup do zn.servisu,aby mi alespon řekli příčinu,proc to v zimě nechyta:-(