Nazdarek kluci,
tak zatim jsem nijak nepokrocil-auto mi stoji pred barakem:-(.
Dneska jsem kontaktoval autobazar, kde jsem holku koupil. A ten me informoval, ze to asi budou zhavice, ze to delaji;-)
jen me fascinuje to, ze v jednom servise mi rekli, ze jsou zavice OK (byl to ten servis, kde si vzali za filtr litr).
Kazdopadne, ted vubec cas nemam, abych to do nejakeho servisu dotahl
Navic to bude reseno asi jako nezarucni, takze dalsi inestice. Nerikam, ze to je nejaka velka, tak kdyz se to secte- nemusel jsem kupovat novou baterku, ani ten filtr a stacilo by jen zhaveni. Takze ted premyslim, ze bud to zkusim vymenit sam (i kdyz tu nekdo psal, ze je docela slozite se k nim dostat a pak je tam dulezity i nejaky tocivy moment-ze nesmi byt moc utazene ci co) a to jako totalni lajk nedovedu:-(
takze dalsi cca dvojka by se mi nechtela davat, kdyz by to treba problem nevyresilo:-(
Tak,pred chvili jsem mluvil s klukem,diky kterému jsem nastartoval,kdyz se mi to stalo prvně a ten rika,ze to vidi na nejaké svinstvo v naftě...ze to svinstvo v zimě zmrzne a stane se z nej nejaky rosol,ktery zadrží naftu....prý se to pri startu chová,jako by nesla žádná nafta...ze kdyby to byly ty žhavice,tak by to mělo snahu chytnout-prý by to alespon skytalo ci co....ale tohle pouze točí starter a nic vic...
Takze moc chytrý z toho nejsem.tak pockam na teplo,chytne(snad) a sup do zn.servisu,aby mi alespon řekli příčinu,proc to v zimě nechyta:-(