Moderátoři: Farrael, Moderátoři
říkal jsi že máš tu kapotu prasácky udělanou, tak pokud přijedeš na sraz tak se ti na to mrknu a řeknu ti co se stim dá udělat. Tohle je má práce a záliba a tak o tom dost vimpokaymu píše:heeej chlapi neblbněte za 14 dní bude luxusní teplíčko a bude svítít sluníčko a bude super den. Zvažte to. A k tuningu. Proč ne když se to někomu líbí není problém. Taky to mám decentně upravený.
To přeci neuděláš. Pracovních cest do Německa bude tenhle rok ještě několik ne? Ale srazůKyrglik píše:Tak kluci,Ivanovi jsem to už říkal....Ale já se musím oficiálně omluvit,ale na sraz nemůžuMusím do Německa...Pracovně...Sraz nestihnu...Hlavně hodně foťte a pak to sem dejte,hm???Vím že je brzo,ale bude letos i nějaký jiný sraz???Fakt bych chtěl moooc jet..
Jestli Mi Borek jeden šnicl nechá tak Ti ho přivezu!!!Kyrglik píše:Rasty,pohádal jsem se i v práci,pač mi to asi nebudeš věřit,ale měsíčně mám tak 50 hodin přesčasu a ještě musím jezdit po světě...Peníze jsou,ale...Víkendy nePrej jestli nepojedu do Německa,nemusím v pondělí chodit do práce...Takže...Nechci jíst trávu a kamení
..Ale zase kdyby Borek měl hodně řízků a nějaký mi i posílal domů...Asi bych jel za váma
To je škoda, ale práce je v dnešní době důležitá a potřebná. Snad ti to vyjde příště. Dozdravuj sousedy v Německu. Napiš adresu pošlu ti svůj řízek.Kyrglik píše:Rasty,pohádal jsem se i v práci,pač mi to asi nebudeš věřit,ale měsíčně mám tak 50 hodin přesčasu a ještě musím jezdit po světě...Peníze jsou,ale...Víkendy nePrej jestli nepojedu do Německa,nemusím v pondělí chodit do práce...Takže...Nechci jíst trávu a kamení
..Ale zase kdyby Borek měl hodně řízků a nějaký mi i posílal domů...Asi bych jel za váma
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |