Tak předsevzetí, co jsem si dal jsou splněna, ale pocity jsou smíšené
V sobotu jsem pěkně vymontoval turbo nahodil to mé druhé, odvzdušním, zasponkuju (ož byly tak 4hod odpol.), nastartuju a.... zvuk traktoru. Říkám si dobře, turbo je špatný. Napíšu drahé polovičce, že přijedu déle a začnu shazovat turbo. Vyčistím původní, prohodím svody, nandám, odvzdušním, zasponkuju a ... zvuk traktoru. Kontroluju kabely, svíčky, rozdělovač, volám Yuriimu
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Diagnostika po tlf., žádná změna. Nas*anej ojíždím v 10hod. večer domů. Úplně zničenej. V neděli mi to nedalo, juknu na manuály 1994GT, zkontroluju pořadí kabelů a to souhlasilo. Měním svíčky, kabely, víko rozd., palec a pořád dokola. Nakonec mi to nedalo, volám Yuriimu a ptám se na pořadí kabelů. Samozřejmě jsem to měl jinak
Plný radosti volám drahé polovičce, že auto je OK, že se jedeme koupat (jejím autem), že to dodělám v pondělí (dnes). Jedeme z koupačky, že se zastavíme na kafčo u našich, nebavilo mě jen tak sedět, tak jsem si tam hodil to náhradní turbo. Od začátku sundavání původního k zasponkování náhradního mi to, včetně odvzdušnění a nastartování trvalo rovnách 50min!!!!!!
Takže sečteno a podtrženo, během soboty a neděle 3x sundání a 3x nandání turba, minimálně 15x výměna svíček, výměna kabelů, víka rozdělovače, palce, různých čidel...
Díky Yurii, žes mi poradil!!!!
Takže od nákupu je uděláno:
Výměna kol (což byl porod, neboť na zadku se nacházela kola z Nissana a nešly sundat ani kladivem)
Přehození autorádia
Výměna startéru
Výměna volnoběžné trysky
Oprava sahary, která se najednou pos*ala
Výměna svodů a turba
Výměna svíček, kabelů, víka rozd., palce
Oprava pos*ané hydrauliky spojky
Plánuje se:
poladění vysokých volnob. otáček (ale pořád nevím, po čem přesně mám jít) - možná zkusím nahodit i katík
výměna vlnovce
výměna oleje, ol. filtru, zakoupení fungl nových svící, výměna komplet chladící kapaliny + vyčištění chl. systému
práce v interiéru
vykytování a nástřik rezatých míst (popř. vyvaření)
Uf, už teď je mi blbě