V poslednom case som prisiel na to, ze dolezita je nie ani tak ta 50ka ako skor to, co od motora v danej chvili cakam. Odpoved teda je - na ktoromkolvek stupni

Takze:
a) na 1ke: iba chvilu, ak treba naozaj strasne rychlo akcelerovat, az v 50ke sa preraduje na 2ku. Vhodne po vykradnuti banky, ked chcete rychlo zmiznut. Osobne som este neskusal.
b) na 2ke: iba chvilu, ked treba rychlo akcelerovat, na 2ke taham po 50 a potom radim hned napr. 4ku.
c) na 3ke: to sa jazdi 50 aj dlhodobejsie, ak je napr. vacsi kopec alebo treba byt v strehu
d) na 4ke: odkedy som zistil, ze tachometrovych 58 je realnych cca. 51-52, tak vlastne standardne jazdim v meste na 4ku. Dokonca to znesie aj jemny kopec a motor je stale ako tak pruzny.
e) na 5ke: na rovine alebo miernom dolekopci, ked nepotrebujem ziadnu dynamiku a staci mi len udrzovat rychlost, kludne aj na 5ke, pricom staci pedal jemne steklit.
Rozhodujuce je pocut zvuk motora a citit to aj vo volante - ked ma prilis nizke otacky, trasie sa alebo mierne klepka - vtedy sa musi ist o stupen nizsie. Ak normalne pradie, je to v poriadku.