Hardcam píše:Az me priste budes poucovat o znalostech fyziky, zkus si napred doplnit ty svoje z manualu.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Vedel som, že mi to asi vrátiš
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Tak sa nehnevaj, spoznal som, že si trochu vzťahovačný (nič v zlom, každý sme nejaký
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
), ale tak perpetuum mobile ma fakt trochu rozosmialo. Nie som znalec áut a strojariny, či elektriky, ale tých pár semestrov fyziky zanechá nejaké stopy...
lada 71 píše:Co to tu čtu, to slyším prvně? Oni se vykrádají auta už i kvůli flashce? Já mám tedy slot už u řadičky a hned vedle se mi povalujou 2 flashky. Vážně jste se s tím někdo setkal, že nějakej chuj poškodil auto jen kvůli temu, aby se zmocnil tohoto miniaturního zařízení?
Konkrétny prípad som ešte nezaznamenal, ale taká 32GB flashka (na tých mojich nie je vidieť kapacita, že má len 2GB) niečo stojí a niekomu to možno stojí aj za rozbitie okna. Nebudem predsa provokovať, keď nemusím. Nenechávam v aute ani prázdne púzdro od foťáka, či kamery. Kolegyni z práce vykradli auto len za tú chvíľu, keď vyberala dcéru zo škôlky, a to nemala na viditeľnom mieste vraj nič odložené - okno v prdeli, schovaná kabelka aj s peňaženkou a dokladmi tiež.