![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
Ahoj tr27,co kamera,už ti ji vyreklamovali
![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Dancing :D/](./images/smilies/eusa_dance.gif)
Moderátor: Moderátoři
Byl to automechanik, měl i jiné auta ale o tohoto Trajeta se vůbec nestaral. Prodal mi toho 2.7 automata za opravdu dobrou cenu nejlepší v celé republicejiri.vacha píše:Ahoj niku,někde ve předu teto diskuse jsou fotky.Prosimtě co to bylo za jantara ten předešlí majitel![]()
Auto je v servisu pro opravu ztraty oleje z prevodovky. Jak mi rekl automechanik muj Trajet nema maly chladic oleje od automaticke prevodovky, to maji jen ty novejsi Trajeti. V mem Trajetu vse (motor a automaticka prevodovka) se chladi skrz vodni chladic. Taky v servisu mi opravi (namontuji novy motorek) i na ty druhe dvere kde taky prestal fungovat motorek zamku dveri. A taky mi namontuji alarm proti kradezi. Zaroven s timto zpusobem budu mit i dalkove ovladani zamykani dveri ktere ted nemam. Potom se sam pustim do opravy karoserie pro odstraneni koroze s tim zazracnym gelem rustyco a taky vylestim Trajeta z ruznymi doplnky ktere jiz mam proto koupene. Taky jsem se dozvedel ze Trajet ma v automaticke prevodce 8 litru oleje. Na moji otazku odkud se sakra naleva olej do automaticke prevodovky, automechanik v servisu mi rekl ze se naleva do stejneho otvoru kde se nachazi i meric olejejiri.vacha píše:ahoj niku,ve předu před vodnim chladičem je malý chladič oleje od automatické převodovky.Od převodovky ti vedou hadice s trubkama a vedou skrze vodní chladič než se připojí k olejovému chladiči.Měrka se opravdu měří při nastartovaném motoru a na měrce jsou dvě hodnoty,studený a horký.Takže podle teploty by měl být stav oleje na měrce.Olej si opravdu hlídej a doplnovat správný olej,protože oprava automatu je jaksi finančně
.Je to má noční můra
,protože jinak si vše umím opravit a nebo mam kamarády. Možná tam máš moc oleje
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |