Kdo tady má Trajeta?
Moderátor: Moderátoři
- jiri.vacha
Re: Kdo tady má Trajeta?
Ahoj niku,někde ve předu teto diskuse jsou fotky.Prosimtě co to bylo za jantara ten předešlí majitel
Ahoj tr27,co kamera,už ti ji vyreklamovali ,to to moc nevydrželo člověče .Ja už mam kameru předělanou od kamaráda,takže už ji nezapomínam zapínat,naučim se to hodit to na joutube a něco sem hodim .Jinak v pondělí jedu na sbíhavost a hodím tam už letnáky(konečně ).Vypadá to že už počasí vydrží
Ahoj tr27,co kamera,už ti ji vyreklamovali ,to to moc nevydrželo člověče .Ja už mam kameru předělanou od kamaráda,takže už ji nezapomínam zapínat,naučim se to hodit to na joutube a něco sem hodim .Jinak v pondělí jedu na sbíhavost a hodím tam už letnáky(konečně ).Vypadá to že už počasí vydrží
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
- Reklama
Máme po technické a přezuto. Ať tady není samej benzíňák
- Přílohy
-
- traj.jpg (104.27 KiB) Zobrazeno 1039 x
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- tr2700automat
- **
to Bolo: Hezkej Tvůj naftovej stříbrňák zakladateli tohoto tématu
to jiri.vacha: Kamera funguje, nabíječka měla problém. Jak mi sdělili emailem už je na cestě nová nabíječka. Není těžké hodit to na youtube . Tak se těšíme na Tvuj zaznam z Tvou kamerou na youtube
to jiri.vacha: Kamera funguje, nabíječka měla problém. Jak mi sdělili emailem už je na cestě nová nabíječka. Není těžké hodit to na youtube . Tak se těšíme na Tvuj zaznam z Tvou kamerou na youtube
to Bolo: To mas na vysku ťip ťop do ty garaze...Novy kola mu slusi.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
Byl to automechanik, měl i jiné auta ale o tohoto Trajeta se vůbec nestaral. Prodal mi toho 2.7 automata za opravdu dobrou cenu nejlepší v celé republice .Trajet byl zanedbaný, pneumatiky byli na vyhození, neměl hodně vody v chladiči, musel jsem doplnit celej litr vody. Kapalina do ostřikovačů tam skoro nebyla. Olej motoru při výměně byl černej a měl i nečistoty jak mi řekli v Hyundai kde jsem olej měnil. Když jsem tomu chlapíkovi sdělil smskou co mi řekli v Hyundaji tak mi odpověděl co je to za blbost, že auto nemá žádnou závadu. Když jsem mu řekl že mám i papír od Hyundaje o nečistotách v oleji, už se neozval. Jinak autíčko prozatím frčí bez žadného problému. Hlavně ať mi slouží a nemá nějaké skryté vady .jiri.vacha píše:Ahoj niku,někde ve předu teto diskuse jsou fotky.Prosimtě co to bylo za jantara ten předešlí majitel
Naposledy upravil(a) nik2.7 dne 25 bře 2012, 18:15, celkem upraveno 1 x.
Tak Trajet už má všechny znaky (viz foto)
znak vpředu
znaky napravo-nalevo
znaky vzadu
znak vpředu
znaky napravo-nalevo
znaky vzadu
Naposledy upravil(a) nik2.7 dne 25 bře 2012, 18:25, celkem upraveno 2 x.
- jiri.vacha
No hned to vypadá líp .Hele jestli se o to nestaral tak co nejdřív kontrola oleje v převodovce a nový filtr a stav rozvodů
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Ve volnych chvili by to chtelo rozlestit lak, ale jinak peknej kousek. Dodneska nechapu, proc mu Hyundai nevenoval vic reklam, vzdyt tomu autu nich nechybi
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- tr2700automat
- **
Ahojky Niku. Tady jsou fotky z našeho setkání ještě když jsi byl strakatej . Těším se na naše další setkání na stejném miste se Tvým jiz novým new-lookem
- tr2700automat
- **
A ještě jedna umělecká pro Tebe Jseš opravdu moje dvojče
Spodek pod autem, vpředu pod chladičem, je celej zaolejovanej, mám ztrátu oleje, podle známého automechanika který se na auto koukl, tak je to buď olej z automatické převodovky anebo z řidicí jednotky, olej z motoru to není. Dělá mi dojem když ze začátku píchl počitač na mého Trajeta tak mi ten stejnej automechanik řekl že počitač nevidí žádný problém v autom.převodovce, že převodovka je OK. Auto jezdí bez problemů ale bojím se aby se něco nestalo z automatickou převodovkou jelikož jsem se dozvěděl ze její oprava je velmi drahá. Čim to asi je a mám dosti velkou ztrátu oleje asi z automatické převodovky?
Naposledy upravil(a) nik2.7 dne 28 bře 2012, 15:06, celkem upraveno 1 x.
Jak se měří olej v automatické převodovce? Automechanik mi řekl že auto musí stát na rovné ploše a motor musí být vchodu. Zkusil jsem to tak na mém Trajetu ale nejde to, ukazatel tímto způsobem je celej zaolejovanej a nemůžu tak rozeznat kde je min a kde max?
- jiri.vacha
ahoj niku,ve předu před vodnim chladičem je malý chladič oleje od automatické převodovky.Od převodovky ti vedou hadice s trubkama a vedou skrze vodní chladič než se připojí k olejovému chladiči.Měrka se opravdu měří při nastartovaném motoru a na měrce jsou dvě hodnoty,studený a horký.Takže podle teploty by měl být stav oleje na měrce.Olej si opravdu hlídej a doplnovat správný olej ,protože oprava automatu je jaksi finančně .Je to má noční můra ,protože jinak si vše umím opravit a nebo mam kamarády.
Možná tam máš moc oleje
Možná tam máš moc oleje
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Auto je v servisu pro opravu ztraty oleje z prevodovky. Jak mi rekl automechanik muj Trajet nema maly chladic oleje od automaticke prevodovky, to maji jen ty novejsi Trajeti. V mem Trajetu vse (motor a automaticka prevodovka) se chladi skrz vodni chladic. Taky v servisu mi opravi (namontuji novy motorek) i na ty druhe dvere kde taky prestal fungovat motorek zamku dveri. A taky mi namontuji alarm proti kradezi. Zaroven s timto zpusobem budu mit i dalkove ovladani zamykani dveri ktere ted nemam. Potom se sam pustim do opravy karoserie pro odstraneni koroze s tim zazracnym gelem rustyco a taky vylestim Trajeta z ruznymi doplnky ktere jiz mam proto koupene. Taky jsem se dozvedel ze Trajet ma v automaticke prevodce 8 litru oleje. Na moji otazku odkud se sakra naleva olej do automaticke prevodovky, automechanik v servisu mi rekl ze se naleva do stejneho otvoru kde se nachazi i meric oleje .jiri.vacha píše:ahoj niku,ve předu před vodnim chladičem je malý chladič oleje od automatické převodovky.Od převodovky ti vedou hadice s trubkama a vedou skrze vodní chladič než se připojí k olejovému chladiči.Měrka se opravdu měří při nastartovaném motoru a na měrce jsou dvě hodnoty,studený a horký.Takže podle teploty by měl být stav oleje na měrce.Olej si opravdu hlídej a doplnovat správný olej ,protože oprava automatu je jaksi finančně .Je to má noční můra ,protože jinak si vše umím opravit a nebo mam kamarády. Možná tam máš moc oleje
- jiri.vacha
Ahoj niku,mekánik má pravdu,8 litrů a nalévá se tou malou dirkou od měrky ,jde to pomalu ale jde to,ted sem taky měnil olej i filtr na převodovce.Měním to po 40tis.Chlazení jde skrze vodní chladič a k tomu mam ještě ten malý vpředu,nevím proč ale je to tak,asi soudruzi zjistily že bylo chlazení nedostatečné,nevím.
Tak sem to dnes vypígloval znovu a už konečně přezul na léto.Fčera jsem proletěl republikou a už ty zimáky hučely,skučely,hned je lepčí svezení ,doufam že už počasí vydrží.Jaru zdar
Akorát mi asi ušla přes zimu klima ,budu ji muset nechat zkontrolovat a naplnit
Tak sem to dnes vypígloval znovu a už konečně přezul na léto.Fčera jsem proletěl republikou a už ty zimáky hučely,skučely,hned je lepčí svezení ,doufam že už počasí vydrží.Jaru zdar
Akorát mi asi ušla přes zimu klima ,budu ji muset nechat zkontrolovat a naplnit
WARTBURG 1.3 WV -prodáno