Kdo tady má Trajeta?

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
jiri.vacha

Re: Kdo tady má Trajeta?

Příspěvek od jiri.vacha »

Ahoj niku,někde ve předu teto diskuse jsou fotky.Prosimtě co to bylo za jantara ten předešlí majitel #-o
Ahoj tr27,co kamera,už ti ji vyreklamovali :?: ,to to moc nevydrželo člověče #-o .Ja už mam kameru předělanou od kamaráda,takže už ji nezapomínam zapínat,naučim se to hodit to na joutube a něco sem hodim :mrgreen: .Jinak v pondělí jedu na sbíhavost a hodím tam už letnáky(konečně =D> ).Vypadá to že už počasí vydrží :D/
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
HYUNDAI TRAJET 2001 2.7 6V LPG -po smrti(srdíčko)
HYUNDAI TRAJET 2004 2.7 6V LPG
Reklama

Bolo

Příspěvek od Bolo »

Máme po technické a přezuto. Ať tady není samej benzíňák :mrgreen:
Přílohy
traj.jpg
traj.jpg (104.27 KiB) Zobrazeno 1038 x
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
tr2700automat
**

Příspěvek od tr2700automat »

to Bolo: Hezkej Tvůj naftovej stříbrňák =D> zakladateli tohoto tématu :mrgreen:

to jiri.vacha: Kamera funguje, nabíječka měla problém. Jak mi sdělili emailem už je na cestě nová nabíječka. Není těžké hodit to na youtube :wink: . Tak se těšíme na Tvuj zaznam z Tvou kamerou na youtube :mrgreen:
kanal
**

Příspěvek od kanal »

to Bolo: To mas na vysku ťip ťop do ty garaze...Novy kola mu slusi.
Trajet 2.0 CRDi, 2003
nik2.7
*

Příspěvek od nik2.7 »

jiri.vacha píše:Ahoj niku,někde ve předu teto diskuse jsou fotky.Prosimtě co to bylo za jantara ten předešlí majitel #-o
Byl to automechanik, měl i jiné auta ale o tohoto Trajeta se vůbec nestaral. Prodal mi toho 2.7 automata za opravdu dobrou cenu nejlepší v celé republice :mrgreen: .Trajet byl zanedbaný, pneumatiky byli na vyhození, neměl hodně vody v chladiči, musel jsem doplnit celej litr vody. Kapalina do ostřikovačů tam skoro nebyla. Olej motoru při výměně byl černej a měl i nečistoty jak mi řekli v Hyundai kde jsem olej měnil. Když jsem tomu chlapíkovi sdělil smskou co mi řekli v Hyundaji tak mi odpověděl co je to za blbost, že auto nemá žádnou závadu. Když jsem mu řekl že mám i papír od Hyundaje o nečistotách v oleji, už se neozval. Jinak autíčko prozatím frčí bez žadného problému. Hlavně ať mi slouží a nemá nějaké skryté vady :wink: .
Naposledy upravil(a) nik2.7 dne 25 bře 2012, 18:15, celkem upraveno 1 x.
nik2.7
*

Příspěvek od nik2.7 »

Tak Trajet už má všechny znaky (viz foto) :mrgreen:

znak vpředu
Obrázek

znaky napravo-nalevo
Obrázek

znaky vzadu
Obrázek
Naposledy upravil(a) nik2.7 dne 25 bře 2012, 18:25, celkem upraveno 2 x.
jiri.vacha

No hned to vypadá líp =D> .Hele jestli se o to nestaral tak co nejdřív kontrola oleje v převodovce a nový filtr :?: a stav rozvodů :!:
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ve volnych chvili by to chtelo rozlestit lak, ale jinak peknej kousek. Dodneska nechapu, proc mu Hyundai nevenoval vic reklam, vzdyt tomu autu nich nechybi ](*,)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
tr2700automat
**

Ahojky Niku. Tady jsou fotky z našeho setkání ještě když jsi byl strakatej :mrgreen: . Těším se na naše další setkání na stejném miste se Tvým jiz novým new-lookem :wink:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
tr2700automat
**

A ještě jedna umělecká pro Tebe :mrgreen: Jseš opravdu moje dvojče :mrgreen:

Obrázek
nik2.7
*

Příspěvek od nik2.7 »

Spodek pod autem, vpředu pod chladičem, je celej zaolejovanej, mám ztrátu oleje, podle známého automechanika který se na auto koukl, tak je to buď olej z automatické převodovky anebo z řidicí jednotky, olej z motoru to není. Dělá mi dojem když ze začátku píchl počitač na mého Trajeta tak mi ten stejnej automechanik řekl že počitač nevidí žádný problém v autom.převodovce, že převodovka je OK. Auto jezdí bez problemů ale bojím se aby se něco nestalo z automatickou převodovkou jelikož jsem se dozvěděl ze její oprava je velmi drahá. Čim to asi je a mám dosti velkou ztrátu oleje asi z automatické převodovky? :-k
Naposledy upravil(a) nik2.7 dne 28 bře 2012, 15:06, celkem upraveno 1 x.
nik2.7
*

Příspěvek od nik2.7 »

Jak se měří olej v automatické převodovce? Automechanik mi řekl že auto musí stát na rovné ploše a motor musí být vchodu. Zkusil jsem to tak na mém Trajetu ale nejde to, ukazatel tímto způsobem je celej zaolejovanej a nemůžu tak rozeznat kde je min a kde max? :roll:
jiri.vacha

ahoj niku,ve předu před vodnim chladičem je malý chladič oleje od automatické převodovky.Od převodovky ti vedou hadice s trubkama a vedou skrze vodní chladič než se připojí k olejovému chladiči.Měrka se opravdu měří při nastartovaném motoru a na měrce jsou dvě hodnoty,studený a horký.Takže podle teploty by měl být stav oleje na měrce.Olej si opravdu hlídej a doplnovat správný olej :!: ,protože oprava automatu je jaksi finančně #-o .Je to má noční můra :-k ,protože jinak si vše umím opravit a nebo mam kamarády.

Možná tam máš moc oleje :?:
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
nik2.7
*

Příspěvek od nik2.7 »

jiri.vacha píše:ahoj niku,ve předu před vodnim chladičem je malý chladič oleje od automatické převodovky.Od převodovky ti vedou hadice s trubkama a vedou skrze vodní chladič než se připojí k olejovému chladiči.Měrka se opravdu měří při nastartovaném motoru a na měrce jsou dvě hodnoty,studený a horký.Takže podle teploty by měl být stav oleje na měrce.Olej si opravdu hlídej a doplnovat správný olej :!: ,protože oprava automatu je jaksi finančně #-o .Je to má noční můra :-k ,protože jinak si vše umím opravit a nebo mam kamarády. Možná tam máš moc oleje :?:
Auto je v servisu pro opravu ztraty oleje z prevodovky. Jak mi rekl automechanik muj Trajet nema maly chladic oleje od automaticke prevodovky, to maji jen ty novejsi Trajeti. V mem Trajetu vse (motor a automaticka prevodovka) se chladi skrz vodni chladic. Taky v servisu mi opravi (namontuji novy motorek) i na ty druhe dvere kde taky prestal fungovat motorek zamku dveri. A taky mi namontuji alarm proti kradezi. Zaroven s timto zpusobem budu mit i dalkove ovladani zamykani dveri ktere ted nemam. Potom se sam pustim do opravy karoserie pro odstraneni koroze s tim zazracnym gelem rustyco a taky vylestim Trajeta z ruznymi doplnky ktere jiz mam proto koupene. Taky jsem se dozvedel ze Trajet ma v automaticke prevodce 8 litru oleje. Na moji otazku odkud se sakra naleva olej do automaticke prevodovky, automechanik v servisu mi rekl ze se naleva do stejneho otvoru kde se nachazi i meric oleje :shock: .
jiri.vacha

Ahoj niku,mekánik má pravdu,8 litrů a nalévá se tou malou dirkou od měrky #-o ,jde to pomalu ale jde to,ted sem taky měnil olej i filtr na převodovce.Měním to po 40tis.Chlazení jde skrze vodní chladič a k tomu mam ještě ten malý vpředu,nevím proč ale je to tak,asi soudruzi zjistily že bylo chlazení nedostatečné,nevím.

Tak sem to dnes vypígloval znovu a už konečně přezul na léto.Fčera jsem proletěl republikou a už ty zimáky hučely,skučely,hned je lepčí svezení :D/ ,doufam že už počasí vydrží.Jaru zdar =D> :mrgreen:
Akorát mi asi ušla přes zimu klima #-o ,budu ji muset nechat zkontrolovat a naplnit :shock:
WARTBURG 1.3 WV -prodáno
Odpovědět

Zpět na „TRAJET“