Zima a Sneh s Accentom
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Zima a Sneh s Accentom
Pokud je to Lumia, byla by opravdu škoda neproniknout do některých dalších funkcí.
Ale když hřeje, tak současně i září. Takže záření už máš, teď ještě ten ozón a nemusíš jezdit do Tater, jako Anděl...
Ale když hřeje, tak současně i září. Takže záření už máš, teď ještě ten ozón a nemusíš jezdit do Tater, jako Anděl...
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Reklama
Vildo neboj, než se naučíš z mobilem zacházet, tak Tě bude alespoň na jaře hřát ... taky dobrá funkce To nemá každyý mobil Já mám obyč Samsung a taky neumím se vším zacházet, tak to prostě nepoužívámVilda píše:Zolda : Neboj .. dostal jsem od holek nový mobil ( za přestavbu byt. jádra ) a docela dělo Nokia Lumia .. a ten je tak horkej, že mě hřeje v kapse mám takový pocit, že ten nezmrzne ani v těch největších mrazech !!!
To je jeho největší výhoda, že " HŘEJE " , ale jak se používá, tak to teda nějak nechápu ledva si z něj zavolám ... nic víc, s ním totiž neumim ..... a mám dojem, že se s ním ani víc nenaučim .....
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Nojo chlapci, už jsem na tyhle mobilní vymoženosti prostě moc starej a o většině možností tohohle moderního telefonu nic nevim
..... kdyby to nebyl dárek, tak ho dám do bazaru a koupil bych něco jednoduchýho ..... ale takhle nemůžu.
Tak aspoň v zimě při mrazech bude topit v kapsách ..... než se Áca ohřeje a začne topit sám
..... kdyby to nebyl dárek, tak ho dám do bazaru a koupil bych něco jednoduchýho ..... ale takhle nemůžu.
Tak aspoň v zimě při mrazech bude topit v kapsách ..... než se Áca ohřeje a začne topit sám
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Jedno víkendové foto.. vyloženě idilka.. letní kola a sníh..
- Přílohy
-
- 271020122424_1.jpg (60.86 KiB) Zobrazeno 1991 x
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Hrozný, ten bílej sajrajt.... . Teď bych to počasí posunul tak o 5-6 měsíců vpřed....
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
AMEN .... certe, co k tomu dodat jsem na tom úplně stejně jako Ty a Martun .... já když v sobotu viděl jak padaji ty sračky, tak jsem myslel, že mi švihne už aby byl aspoň konec února .... škoda, že nejsem pracháč, normálně bych se nadopoval sedativama, abych překonal svoji fobii z výšek a odlítnul bych na druhou stranu zeměkoule do teplacert píše:Hrozný, ten bílej sajrajt.... . Teď bych to počasí posunul tak o 5-6 měsíců vpřed....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
když to vidim, tak jsem rád že už je ácca schovaný v garážiMartun píše:Jedno víkendové foto.. vyloženě idilka.. letní kola a sníh..
AKTUÁLNI:
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
ŠKODA OCTÁVIA STYLE 1.9 TDI 66KW
PRODÁNO:
HYUNDAI ACCENT 1.5CRDI 96 KW
Nádhera, zase bude radost jezdit... Vildo přijeď se podívat k nám co je to sníh Přezuto v sobotu dopoledne, R19 už v pátek a pohoda.....
Nemám rád zimu, ale jezdit mě baví a auti topí .......
Nemám rád zimu, ale jezdit mě baví a auti topí .......
.........
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Což o ježdění v zimě není, to mě taky docela baví, ale nevím jak v Třebíči, ale v Pelhřimově sypou vedlejší silnice šutrama, hlavní solí a to je pro auto mizérie. Navíc když proti Tobě jede bezmozek po těch šutrech jak o život, tak máš akorát otlučený auto, případně rozbitý sklo... V garáži binec co opadá z auta, po městě nebývá kde kvůli sněhu zaparkovat a pěšky leze člověk jak vybitej walkman aby si nerozbil hubu. O odhrnování sněhu a topení a dalších "slastech" zimy ani raději nemluvit . Za mě prostě zimu nebrat.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Tak tyto neřesti zimy k tomu patří. Auto je užitková věc nějakej ten šrám nějak neřeším.
.........
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to já docela řeším, přecejen mám auto jen čtyřleté. Tím nechci říct, že by mě to na starším autě nemrzelo.
Jak se vám jezdí na sněhu? Já jsem se s ácou docela bál. Dle mého názoru má špatný podvozek i trakci, což se projevuje hlavně na kluzkém povrchu. Vyzkoušel jsem různé obutí ale pořád to nebylo ono. Teď mám i30 a to je úplně jiný svět, sedí jak přibitá.
Hyundai i30 1,6crdi style ice blue 06/2012-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Hyundai Accent 1,5crdi 2007-prodáno
Opel Astra 1.7TD Isuzu-prodáno
Dalin
no k zimnimu obuti si nemuzu stezovat,dostal jsem Nokiany W a jezdil jsem na horach kde jini meli na predku nazute retezy tak ja na Nokianech jel porad bez retezu a nemusel jsem je pouzit i kdyz lezely v kufru pro pripadne pouziti,na ceste tehdy bylo dost cerstveho snehu takze jsme se v podstate vsichni brodili.a to mam CRDi ktere si myslim ze by melo mit problem s trakci pri rozjezdech.vetsi problemy s hrabanim vubec nemam,je to spis o stylu jizdy a citlivosti zachazeni nohou na pedalech
jinak podvozky u techto dvou aut nemuzes srovnavat, Accent ma vzadu typu H , kdezto i30 ma vzadu viceprvkovou, na Accentovi jak vymenis tlumice z origu za KYB tak uz je to jine auto ale to je v jinem tematu dost popsane. pokud se jezdi na orig.bambusech tak v zime je to velice spatna jizda,zimni gumy muzes mit sebelepsi,porad je Accent pretacivy, kdyz das tlumice KYB tak uz je Accent nedotacivy a potom je to uz o pouzitych gumach ktere delaji hodne.
no k zimnimu obuti si nemuzu stezovat,dostal jsem Nokiany W a jezdil jsem na horach kde jini meli na predku nazute retezy tak ja na Nokianech jel porad bez retezu a nemusel jsem je pouzit i kdyz lezely v kufru pro pripadne pouziti,na ceste tehdy bylo dost cerstveho snehu takze jsme se v podstate vsichni brodili.a to mam CRDi ktere si myslim ze by melo mit problem s trakci pri rozjezdech.vetsi problemy s hrabanim vubec nemam,je to spis o stylu jizdy a citlivosti zachazeni nohou na pedalech
jinak podvozky u techto dvou aut nemuzes srovnavat, Accent ma vzadu typu H , kdezto i30 ma vzadu viceprvkovou, na Accentovi jak vymenis tlumice z origu za KYB tak uz je to jine auto ale to je v jinem tematu dost popsane. pokud se jezdi na orig.bambusech tak v zime je to velice spatna jizda,zimni gumy muzes mit sebelepsi,porad je Accent pretacivy, kdyz das tlumice KYB tak uz je Accent nedotacivy a potom je to uz o pouzitych gumach ktere delaji hodne.
Hyu ACCENT MCT 1.5CRDi VGT rok: 10/2008 barva: 2X INDIGO BLUEMICA oil: TOTALQUARTZ9000 5W/40
Včera jsem měl zajímavý "zimní" zážitek za volantem. Jedu večer na chalupu a cesta celkem pohodová, suché silnice, na kterou začal padat sníh. Najednou jak sněžení houstne, tak auta přede mnou začínají zpomalovat ze zákonných 90 na 80, pak na 60... A naráz koukám, silnice jako zrcadlo, takovou jsem ještě neviděl. Ten padající sníh pod koly roztál a pak hned zmrzl. Auta přede mnou (asi 10-15) začala postupně brzdit, jeli jsme už jen cca 40-50, bylo to v obci. Jen jsme viděli, že jedno z aut začalo klouzat bokem a sjelo na krajnici. Jakmile jsem se dotkl brzdového pedálu, tak ABS hned začalo harašit, ale přišlápl jsem a čekal. Pomalu jsme klouzali k vepředu jedoucímu autu, ale Accent pěkně držel stopu, ani jsem nemusel volantem korigovat. Zastavil jsem s dostatečnou rezervou a teď jen čekal, co bude za mnou. První řidič mi zastavil těsně za zadkem a nějaký další se tam taky lehce roztancoval. Po 50 metrech už jsme míjeli dopravní nehodu. Naštěstí, jakmile jsem odbočil na vedlejší, stav se ihned změnil na suchou, lehce zasněženou vozovku a jelo se v pohodě. Ale ten úsek hlavního tahu, kde jelo jedno auto za druhým zkrátka díky počasí a poklesu teploty vyrobil fakt dokonalé černé zrcadlo
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
69pavel píše: a to mam CRDi ktere si myslim ze by melo mit problem s trakci pri rozjezdech.
Podla mna je na tom crdi lepsie ako benzin, ved mame vpredu tazsi motor.
Takze zaber pri rozjazde by mal byt lepsi.
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.