Prosim vas o radu, pripadne ak mate niekto pristup k el. scheme IX20 vedeli by ste poskytnut? (alebo aspon cast schemy), cely problem vysvetlim nizsie, DAKUJEM.
Po cca 4,5 roku mi zacala strajkovat bateria (po vikendovom stani som v chladnejsich jesennych ranach nenastartoval).
Problem som potreboval pred zimou vyriesit, takze stara baterka sla z domu, kupil som novu.
Vsetko vyzeralo OK, az raz mi auto stalo 3dni a div sa svete auto rano ani nepipne!
Premeral som auto kliestovym ampermetrom - pri vypnutom/zamknutom/pozhasinanom stave tecie z baterky 0,7A ! tj cca 18-19Ah za den!!!
Postupne som teda vyberal poistky. Chyba je na poistke "LUGGAGE LP" - podla manualu je to poistka na osvetlenie batozinoveho priestoru.
V skutocnosti je na nu toho pripojeneho viac - po jej vybrati nefunguje:
- svetlo v kufri - odskusane - ok
- svetlo v policke pri spolujazdcovi - odskusane - ok
- hodiny/teplomer nad radiom (samotne radio ide)
- centralne zamykanie
- ??? urcite este daco ale zial nebolo v mojich silach zistit co
PROSIM, o radu, pripadne ak mate niekto pristup k schemam ix20 dajte mi vediet (staci mi aj cast schemy suvisiaca s poistkou)
DAKUJEM.
PS: v aute mam dake dorabane veci dorabane pri kupe auta (predvadzacka) a montovane priamo hyundai servisom:
- tempomat
- cuvacie senzory
- LPG
- Medved lock
Ale vsetky tieto veci by mali byt napojene na inu poistku (funguju aj po vybrati poistky)
PPS: pre zaujimavost - skusali sme merat toky prudu z baterii kolegom - Skoda Fabia, Subaru XV - v oboch pripadoch sme na vypnutom/zhasnutom/zamknutom namerali cca 0,17A - cca 4x menej...
PPPS: ... a chudak stara baterka este mohla sluzit
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)