zaciatkom augusta som absolvoval servisnu prehliadku po 30 000km. tento najazd mi trval rok a dva mesiace, prehliadku som absolvoval v bardejove, kde som aj automobil kupil pristup prijmacieho technika prijemny, trosku pokecal aj pomimo, ale vela nevyzradil z domacej kuchyne
za ten cas je dlhodoboa spotreba 6.81l/100km, na dvojkovej i30 gdi som mal dlhodobu spotrebu za 50 000km 6.98l/100km.
nahlasil som nasledujuce problemy:
- co je guma medzi pristrojovkou a sklom sa mi vysuva.
- nieco mi "beha" v kufrovych dverach ked ich otvaram/zatvaram. akoby tam bolo nieco spadnute
- niekedy mi svietia stretavacie svetla prinizko. niekedy dobre
- ked idem okolo 14-17km/h a chcem pridat, tak niekedy auto cca 2sekundy nezrychluje, nepridava otacky... samozrejme, robi to sporadicky a stavim sa, ze ked to budem chciet predviest tak to ani raz neurobi. - vyresetovali mi riadiacu jednotku prevodovky, ale ziadna zmena, co som aj predpokladal.. oni s tym nic neurobia, podla mna chyba v sw.
- vrzga mi predna naprava {pri zatoceni do prava a prudsom prejazde zakruty}
co vedeli dat dokopy, tak to dali
-gumu mi natlacili spat, v pripade, ze sa to bude opakovat, tak vybratie pristrojovky a... ak by opat nedrzala na svojom mieste {guma}, tak radsej ju necham opat zastrcit, ako rozoberat pristrojovku. predsalen mam nejake obavy z moznych pazvukov...
-drncanie v kufrovych dverach odstranene, bol tam nejaky kovovy neviem co uvolneny...
-k svetlam mi povedali, ze nahrali novy sw, tych par jazd v noci co som urobil to vyzeralo byt OK.
-s prevodovkou neurobili nic, predsalen pokial nie je novy sw, tak chudak servis s tym nic neurobi...
- vrzgot vyskusali zbrusit nabehove hrany brzdovych kotucov, prve zakruty som to nepocul, neskor ano, ale uz sa mi nechcelo vracat niekolko km spat do servisu. budem riesit v ba...
vedel som, ze kupujem jedno z prvych aut, ale na moj vkus ma tych detskych nemoci az privela. na toto som pri hyu nebol zvyknuty. nastastie problemy s turbom neregistrujem, ale sem tam sa zapocuvam, ci nahodou...