![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
..alternator bol komplet rozobraty a vsetko je ok..aj diodi...vsetci si myslia ze je to regler..regulator..ale nevedia na 100 percent...novy stoji 3000sk a alternator az 14 000sk...ryba píše:jestli se neprotaci remenice ci remen, muzou byt haji diody, nebo pravdepodobne regulator. Pri vyssi teplote se neco teplem stane a prestane dodavat. Napada me fakt po vsech tech testech zkusit uplne jinej altik
regulátor se nemusí měnit jako celek, dá se rozebrat a vyměnit jen určitá součástka. Moje rada zní: Najdi šikovnýho autoelektrikáředriver píše:..alternator bol komplet rozobraty a vsetko je ok..aj diodi...vsetci si myslia ze je to regler..regulator..ale nevedia na 100 percent...novy stoji 3000sk a alternator az 14 000sk...ryba píše:jestli se neprotaci remenice ci remen, muzou byt haji diody, nebo pravdepodobne regulator. Pri vyssi teplote se neco teplem stane a prestane dodavat. Napada me fakt po vsech tech testech zkusit uplne jinej altik
..dnes som bol u kamosa a vcera doniesol z talianska coupe naburane z predu..chcel ho opravovat ale ze ho da na dieli..takze som hned zobral alternator a tie male puklicky na elektrony..pretoze mi chybali...inak je cely na rozpredanie..model ako mam ja...ryba píše:na elitu alternator 6800 kc. A to by sel urcite levneji. Ale je to tak zkus sikovnyho autoelektrikare, ten to da do kupy.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |