Ale když hřeje, tak současně i září. Takže záření už máš, teď ještě ten ozón a nemusíš jezdit do Tater, jako Anděl...

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Vildo neboj, než se naučíš z mobilem zacházet, tak Tě bude alespoň na jaře hřát ... taky dobrá funkceVilda píše:Zolda : Neboj .. dostal jsem od holek nový mobil ( za přestavbu byt. jádra ) a docela děloNokia Lumia .. a ten je tak horkej, že mě hřeje v kapse
mám takový pocit, že ten nezmrzne ani v těch největších mrazech !!!
To je jeho největší výhoda, že " HŘEJE " , ale jak se používá, tak to teda nějak nechápuledva si z něj zavolám ... nic víc, s ním totiž neumim .....
a mám dojem, že se s ním ani víc nenaučim .....
AMEN .... certe, co k tomu dodatcert píše:Hrozný, ten bílej sajrajt..... Teď bych to počasí posunul tak o 5-6 měsíců vpřed....
když to vidim, tak jsem rád že už je ácca schovaný v garážiMartun píše:Jedno víkendové foto.. vyloženě idilka.. letní kola a sníh..![]()
69pavel píše: a to mam CRDi ktere si myslim ze by melo mit problem s trakci pri rozjezdech.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |