Taky by mě zajímalo, co za tím je

Moderátor: Moderátoři
čau, áno je to tam teraz stále a rozmery mám presne tie isté.mtb_ píše:Robo. A to ti teraz svieti tetaz furt?
Máš rovnaký rozmer letné pneumatiky a zimné?
Chlape ty si diagnóza sama o sebe. Čo tu stále trolluješ. Nauč sa aspoň poriadne čítať. Ja v zimnom obutí nemám žiadne snímače!!!karelmrak píše:Už jsem to tu psal mnohokrát, kdybyste nechali být originál snímače a dali tam za pár dolarů ten z HK, nemusíte nic měřit, měří to samo a máte po problémech...
Áno, niečo sa zblblo.soban píše:Podle mě se něco zblblo, asi bych to neřešil až jak přehodíš letní kola.......
Rada nad zlato....vydrž do jara, víš, že snímače nemáš, tak ať si svítí. Kvůli jednomu světýlku přehazovat gumy....ani za penízesoban píše:Ono to nejde zrušit tlačítkem - přehodit menu???
Tak to je fakt pičovina.
Podle mě by reset jednotky měl fungovat a že to vdílně neumí co k tomu dodat (skusil bych jiný servis - známého s diagnostikou na
).
Pokud nepomohlo odpojit baterku skusil bych ještě odpojit baterku a pak odpojit snímač u toho kola (je v podběhu - kde je konektor nevím) a připojit baterku co na to TMPS poví a po nějaké době ten snímač zase zapojit.
Je také možné že ten snímač odešel a hlásí TMPS chybu a TMPS to chápe jako podhuštěné kolo.
Nic jiného co by se s tím doma dalo dělat mě nenapadá, ještě že by nějaký drát byl od toho snímače přerušen či se dostala do konektoru voda - je zima?
Se vsadím že vservise na ten snímač konektor a dráty ani nemrkli?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |