Central

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

ryba

Příspěvek od ryba »

OT s tema telefonama...zrovna C35 jsem moc rad vyhodil, od ty doby jedu zasadne nokia a tyden vydrzi jako nic, 6210, 6230 a 6220.
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Reklama

Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

ryba píše:OT s tema telefonama...zrovna C35 jsem moc rad vyhodil, od ty doby jedu zasadne nokia a tyden vydrzi jako nic, 6210, 6230 a 6220.
No ale ty veci od flajzara tady na tech telefonech nechodi ... :cry:
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Vita píše:
ryba píše:OT s tema telefonama...zrovna C35 jsem moc rad vyhodil, od ty doby jedu zasadne nokia a tyden vydrzi jako nic, 6210, 6230 a 6220.
No ale ty veci od flajzara tady na tech telefonech nechodi ... :cry:
To je dalsí vec kterou stoji za to zvazit 8)
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
kokroff
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokroff »

Mno, tak co se tyka vydrze a barevneho displeje, mam tedka Nokii 3100 kterou jsem si koupil k moji MPX200, jelikoz to je smartphone,
vydrzi dva dny a dost. Proto jsem koukal na vydrz a 3100 ma udavanou dobu okolo 400h a vydrzi uplne s prehledem prest tyden...
Samo kdyz jsou telefony mensi a mensi,je i aku mensi, s BT,OS atd nemuze to vydrzet...
Ja jen kdyz clovek rekne siemens (u telefonu) mi naskakuje husi kuze :shock: Jinak ja pouzivam v pageru stareho ericsona a s tou vyrzi i pres novou baterii je to nic moc...
Jinak nokie nemaji HW modem, alespon co se tyka starsich typu, proto se pouzivaji ericsony a siemensy. Jinak se mi ale nekolikrat stalo, ze se telefon zasekl (uz vymeneny) a pager neudelal reset takze zarizeni bylo vlastne k nicemu.. :?
Ale jinak je to prima vec kdyz to chodi :!:
Jenom ti to nesmeji nalozit do kamionu, potom ti nepomuze ani mobil :wink:
ale to se asi HYU netyka...
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98

*** Ivan je nejlepsi!!! ***
TomXP
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomXP »

stabilizator z 12 na 3.6 V nebo kolik ma ten Erik vyjde na 50 Kc a napajis to primo z autobaterie, nebo na radu 35 prodavaji adapter ktery das misto puvodni baterie :wink: nekde uz jsem daval i adresy
Hyundai už nemám, ale za to to tu mám rád, vždycky jsem tu našel radu :-)
kokroff
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokroff »

Jasne, tohle vsechno funguje...staci stabilizator s LM317, ten je do 1A a je nastavitelny, to by melo stacit, okolo tam zadne soucastky skoro nejsou, asi dva kondiky a dva odpory ted z hlavy nevim... Ale je potreba si to hlidat aby clovek nastartoval, pac pri nabijeni si to neco vezme, ale pokud se jezdi tak nema problema, je to dobre reseni :wink:
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98

*** Ivan je nejlepsi!!! ***
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“