Central
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
To je dalsí vec kterou stoji za to zvazitVita píše:No ale ty veci od flajzara tady na tech telefonech nechodi ...ryba píše:OT s tema telefonama...zrovna C35 jsem moc rad vyhodil, od ty doby jedu zasadne nokia a tyden vydrzi jako nic, 6210, 6230 a 6220.
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Mno, tak co se tyka vydrze a barevneho displeje, mam tedka Nokii 3100 kterou jsem si koupil k moji MPX200, jelikoz to je smartphone,
vydrzi dva dny a dost. Proto jsem koukal na vydrz a 3100 ma udavanou dobu okolo 400h a vydrzi uplne s prehledem prest tyden...
Samo kdyz jsou telefony mensi a mensi,je i aku mensi, s BT,OS atd nemuze to vydrzet...
Ja jen kdyz clovek rekne siemens (u telefonu) mi naskakuje husi kuze
Jinak ja pouzivam v pageru stareho ericsona a s tou vyrzi i pres novou baterii je to nic moc...
Jinak nokie nemaji HW modem, alespon co se tyka starsich typu, proto se pouzivaji ericsony a siemensy. Jinak se mi ale nekolikrat stalo, ze se telefon zasekl (uz vymeneny) a pager neudelal reset takze zarizeni bylo vlastne k nicemu..
Ale jinak je to prima vec kdyz to chodi
Jenom ti to nesmeji nalozit do kamionu, potom ti nepomuze ani mobil
ale to se asi HYU netyka...
vydrzi dva dny a dost. Proto jsem koukal na vydrz a 3100 ma udavanou dobu okolo 400h a vydrzi uplne s prehledem prest tyden...
Samo kdyz jsou telefony mensi a mensi,je i aku mensi, s BT,OS atd nemuze to vydrzet...
Ja jen kdyz clovek rekne siemens (u telefonu) mi naskakuje husi kuze
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Jinak nokie nemaji HW modem, alespon co se tyka starsich typu, proto se pouzivaji ericsony a siemensy. Jinak se mi ale nekolikrat stalo, ze se telefon zasekl (uz vymeneny) a pager neudelal reset takze zarizeni bylo vlastne k nicemu..
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Ale jinak je to prima vec kdyz to chodi
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Jenom ti to nesmeji nalozit do kamionu, potom ti nepomuze ani mobil
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ale to se asi HYU netyka...
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
Jasne, tohle vsechno funguje...staci stabilizator s LM317, ten je do 1A a je nastavitelny, to by melo stacit, okolo tam zadne soucastky skoro nejsou, asi dva kondiky a dva odpory ted z hlavy nevim... Ale je potreba si to hlidat aby clovek nastartoval, pac pri nabijeni si to neco vezme, ale pokud se jezdi tak nema problema, je to dobre reseni ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98