Central
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
To je dalsí vec kterou stoji za to zvazitVita píše:No ale ty veci od flajzara tady na tech telefonech nechodi ...ryba píše:OT s tema telefonama...zrovna C35 jsem moc rad vyhodil, od ty doby jedu zasadne nokia a tyden vydrzi jako nic, 6210, 6230 a 6220.
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Mno, tak co se tyka vydrze a barevneho displeje, mam tedka Nokii 3100 kterou jsem si koupil k moji MPX200, jelikoz to je smartphone,
vydrzi dva dny a dost. Proto jsem koukal na vydrz a 3100 ma udavanou dobu okolo 400h a vydrzi uplne s prehledem prest tyden...
Samo kdyz jsou telefony mensi a mensi,je i aku mensi, s BT,OS atd nemuze to vydrzet...
Ja jen kdyz clovek rekne siemens (u telefonu) mi naskakuje husi kuze Jinak ja pouzivam v pageru stareho ericsona a s tou vyrzi i pres novou baterii je to nic moc...
Jinak nokie nemaji HW modem, alespon co se tyka starsich typu, proto se pouzivaji ericsony a siemensy. Jinak se mi ale nekolikrat stalo, ze se telefon zasekl (uz vymeneny) a pager neudelal reset takze zarizeni bylo vlastne k nicemu..
Ale jinak je to prima vec kdyz to chodi
Jenom ti to nesmeji nalozit do kamionu, potom ti nepomuze ani mobil
ale to se asi HYU netyka...
vydrzi dva dny a dost. Proto jsem koukal na vydrz a 3100 ma udavanou dobu okolo 400h a vydrzi uplne s prehledem prest tyden...
Samo kdyz jsou telefony mensi a mensi,je i aku mensi, s BT,OS atd nemuze to vydrzet...
Ja jen kdyz clovek rekne siemens (u telefonu) mi naskakuje husi kuze Jinak ja pouzivam v pageru stareho ericsona a s tou vyrzi i pres novou baterii je to nic moc...
Jinak nokie nemaji HW modem, alespon co se tyka starsich typu, proto se pouzivaji ericsony a siemensy. Jinak se mi ale nekolikrat stalo, ze se telefon zasekl (uz vymeneny) a pager neudelal reset takze zarizeni bylo vlastne k nicemu..
Ale jinak je to prima vec kdyz to chodi
Jenom ti to nesmeji nalozit do kamionu, potom ti nepomuze ani mobil
ale to se asi HYU netyka...
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
Jasne, tohle vsechno funguje...staci stabilizator s LM317, ten je do 1A a je nastavitelny, to by melo stacit, okolo tam zadne soucastky skoro nejsou, asi dva kondiky a dva odpory ted z hlavy nevim... Ale je potreba si to hlidat aby clovek nastartoval, pac pri nabijeni si to neco vezme, ale pokud se jezdi tak nema problema, je to dobre reseni
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98