V pravotočivej zákrute sa mi dosť rozhučí motor, ale v ľavotočivej naopak, stíchne.
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Mal už niekto takýto problém???
Robí to pri akejkoľvek rýchlosti
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tu je nejaky rozpor. Najskor si pisal, ze na neutrali to nerobi, teraz ze to robi aj pri vyradenej rychlosti. Takze opat, podozrenie pada na niektore predne lozisko napriek tomu, ze bolo menene. Mohol si medzicasom nabehnut na jamu, poskodilo sa a preto huci.icozv píše:No mne to ale necvaká, mne sa to rozhučí iba v zákrute pri zaradenej aj pri vyradenej rýchlosti.Takže kolesové ložisko to asi nebude.
To som sa pomýlilrastos píše:Tu je nejaky rozpor. Najskor si pisal, ze na neutrali to nerobi, teraz ze to robi aj pri vyradenej rychlosti. Takze opat, podozrenie pada na niektore predne lozisko napriek tomu, ze bolo menene. Mohol si medzicasom nabehnut na jamu, poskodilo sa a preto huci.icozv píše:No mne to ale necvaká, mne sa to rozhučí iba v zákrute pri zaradenej aj pri vyradenej rýchlosti.Takže kolesové ložisko to asi nebude.
Pozicaj auto skusenemu mechanikovi. Kratkou jazdou to potvrdi alebo vyvrati.
A dělá to neustále, nebo jen asi 15-30 vteřin po nastartování? Pokud jen po startu, jsou to ty hydroštely, jak psal Tommas 33- ventily se musí samy "seřídit". No a pokud pořád, jsou asi špatně seštelované už od přírodyjerrry píše:me to dela to same. a myslim ze je to neco v motoru, ale nemuzu prijit na to, co. proste kdyz nastartuju (i kdyz stojim na miste), tak mi motor cvaka-zni to jak auticko na klicek. pak to dela jeste pri 1, 2 a 3... pri vyssich otackach a na 4 a 5 uz to neni tak znat. docela by me zajmalo, co to je
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |